Počelo je: Navijači CSKA divljali, jedna grupa privedena, pa puštena

U 18 sati meč Zvezde i CSKA

Počelo je: Navijači CSKA divljali, jedna grupa privedena, pa puštena

E. Škorić

U 18 sati prvi meč šesnaestine finala Evropske lige igraju Crvena zvezda i CSKA iz Moskve.

Postoji strah od nereda pošto iz Moskve stiže oko 500 navijača, a UEFA je već oprostila Zvezdi veličanje ratnog zločinca i poništila prvobitnu odluku da se današnji duel igra pred praznim tribinama.

Iz Zvezde apeluju navijače da ostanu smireni i da ne nasjedaju na neke provokacije niti se upuštaju u fizičke ili bilo kakve obračune.

Već stižu vijesti kako su Rusi divljali u Budimpešti, pošto je jedna grupa još sinoć "zaglavila" u Mađarskoj.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Grupa navijača CSKA napravila je incident u vozi na relaciji Debrecin - Budimpešta, pa su i privedeni. Ipak, na kraju su jedni pobjegli, a drugi su pušteni na slobodu nekoliko sati kasnije, što znači da će Rusi u punom sastavi doći u Beograd.

Top Komentari

Jadnimi
Dolaze li Spličani iz Rusije
0 0
Medo-Brundo
ohh ovo divljanje cu sa cascu gledati. da hoce sto vise jedni na druge navaliti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi