Počelo je odbrojavanje do zvanične potvrde Pjanićevog transfera

Inostastrani mediji već najavili termin objave

Počelo je odbrojavanje do zvanične potvrde Pjanićevog transfera

A. Čaušević

Transfer Miralema Pjanića će biti realizovan do kraja dana prenose mediji u Španiji i Italiji.

Pjanić je jučer obavio ljekarski pregled u Torinu, tokom popodneva je potpisao ugovor s Barcelonom i sada se čeka još samo zvanična potvrda. 

Samo je pitanje trenutka kada će Bosna i Hercegovina dobiti novog fudbalera u dresu Barcelone, prvog nakon Mehe Kodre koji je za ponos Katalonije nastupao prije duže od dvije decenije. 

RAC 1 prenio vijest kako su Juventus i Barcelona riješili sve detalje, razmijenili su dokumente i dva evropska giganta imaju spreman materijal za zvaničnu objavu transfera.

Ovaj katalonski radio je objavio vijest kako se očekuje da iza 18:30 stigne i zvanična potvrda da je Pjanić novi član Barcelone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjećanja radi u suprotnom smjeru krenut će Arhtur Melo, a Juventus će doplatiti još deset miliona. Veznjaci će za nove klubove nastupati od sljedeće sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin29
dobro došao pjanke u Kataloniju zemlju dobrih ljudi,prijatelje Bosne i sarajeva
8 5
Edin Merlin
Malo ljudi zna da je bas iz Katalonije stigao prvi konvoj pomoci okupiranoj Bosni i Hercegovini od strane agresora...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi