Pochettino: Ako te navijači više ne žele, nema svrhe ostati

Trener Tottenhama

Pochettino: Ako te navijači više ne žele, nema svrhe ostati

Trener Tottenhama Mauricio Pochettino rekao je da nema svrhe ostati u nekom klubu ako te navijači više ne žele.

Argentisnki stručnjka insistirao je na tome da nije mislio na trenera Arsenala Arsena Wengera kojem su i navijači Topnika okrenuli leđa, ali sve upućuje na to da bi on davno podnio ostavku da je na mjestu Franuza.

"Ako te sopstveni navijači ne žele, onda nema svrhe da nastavlješ jer samo štetiš klubu. Navijači su bitni i u jednom trenutku moraš da odeš jer je klub uvijek ispred pojedinca, a ako bi ja bio taj koji bi pravio problem na svim nivoima, radije bih otišao", rekao je Pochettino.

Podsjetimo, trener Arsenala Arsene Wenger ostao je bez podrške domaće publike koja se na prethodnom susretu protiv Manchester Cityja pojavila u neobično malom broju, a mnogi se pitaju zašto Francuz još uvijek ne želi da ide?!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi