Pochettino je veliki gospodin: Tješio igrača Arsenala u tunelu

Torreira dobio crveni karton

Pochettino je veliki gospodin: Tješio igrača Arsenala u tunelu

E. Čaušević

Veliki londonski derbi između Tottenhama i Arsenala koji se igrao u subotu na Wembleyju završen je rezultatom 1:1.

Arsenal je imao prednost golom Ramseyja, ali je Tottenham došao do poravnanja kada je Kane bio siguran s bijele tačke. Iako je Arsenal bio s igračem manje mogli su do pobjede u samom finišu, ali je Aubameyang promašio penal.

Topnici su u finišu utakmice igrali s igračem manje jer je Lucas Torreira dobio direktan crveni karton zbog prekršaja nad Dannyjem Roseom. Ovaj 23-godišnji veznjak je u tunelu čekao kraj meča i bio je vidno tužan zbog svega što se desilo.

Međutim, na kraju je trener Tottenhama, Mauricio Pochettino, oduševio sve kada je prišao Torreiri i pokušao ga utješiti. To zaista pokazuje veličinu Pochettina iako je bio u pitanju vjerovatno najveći derbi za Tottenham.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi