Pochettino: Mbappe mi je rekao kada će donijeti odluku o svojoj budućnosti

Trenutno fokusiran samo na PSG

Pochettino: Mbappe mi je rekao kada će donijeti odluku o svojoj budućnosti

E. Čaušević

PSG se punom parom sprema za veliki okršaj u osmini finala Lige prvaka protiv Real Madrida.

Prvi meč ovih timova igra se u utorak na Parku Prinčeva i mnogi vjeruju da nas čeka spektakularan dvomeč ekipa koje su među glavnim favoritima za osvajanje ovog takmičenja.

Pred utakmicu PSG-a i Reala u centru pažnje nalazi se Kylian Mbappe koji će na kraju ove sezone napustiti francuski klub i prema svemu sudeći karijeru će nastaviti upravo u Real Madridu.

O Mbappeu je jučer pričao i trener PSG-a, Mauricio Pochettino, koji je otkrio da je razgovarao sa mladim napadačem, te da je siguran da je Mbappe trenutno fokusiran samo na PSG.

"Razgovarao sam s njim o tome i stvar je jasna. On je fokusiran trenutno samo na PSG. Odluku o svojoj budućnosti će donijeti nakon okršaja protiv Real Madrida i to mi je i sam rekao. Vidim koliko je fokusiran i motivisan da konačno PSG-u donese trofej lige prvaka", rekao je Pochettino.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, Mbappe s Parižanima ima ugovor do kraja ove sezone i u nekoliko navrata odbio je mogućnost da produži saradnju.

Interes za njega pokazali su mnogi evropski velikani, ali čini se da je Mbappe odavno odlučio da će njegov novi klub biti upravo Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi