Pochettino: Možda dovedemo neke igrače do kraja prelaznog roka

Trener Tottenhama

Pochettino: Možda dovedemo neke igrače do kraja prelaznog roka

Trener Tottenhama Mauricio Pochettino najavio je da bi se ovaj klub iz Londona ipak mogao pojačati do kraja prelaznog roka.

Iako je početkom januara najavio da vjerovatno neće dovoditi nove igrače tokom januara, odnosno da neće biti aktivan na tržištu, Pochettino je nakon jučerašnjeg remija protiv Newporta ipak najavio moguće promjene.

On je rekao da će se tim pojačati, ali samo ako pronađe kvalitetne igrače na tržištu.

"Naravno da imamo neke opcije. Bit ćemo aktivni posljednjih dana da vidimo ima li nekog kvaliteta na tržištu. Ako ne pronađemo kvalitet, onda se transferi neće desiti. Dakle, sve ćemo saznati u narednim danima. Vidjet ćemo hoćemo li pronaći kvalitetne igrače", rekao je Pochettino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti