Pochettino: Nije gotovo, ali biće teško stići Chelsea

Trener Tottenhama

Pochettino: Nije gotovo, ali biće teško stići Chelsea

Mauricio Pochettino svjestan je da će njegov Tottenham teško dostići Chelsea na tabeli. 

Pjevci su se minimalnim porazom od West Hama udaljili od titule, a na tabeli vodeći Chelsea trenutno ima četiri boda više i uz to utakmicu manje. 

"Nije gotovo. Morat ćemo da sačekamo, ali mislim da će biti teško stići Chelsea. Miran sam, ali razočaran pošto smo propustili priliku da smanjimo zaostatak", kazao je argentinski trener nakon utakmice.

Chelsea bi se eventualnom sutrašnjom pobjedom nad Middlesbrouhgom osamio na čelu tabele. 

"Sedam bodova će biti teško dostići na tri utakmice do kraja, ali u fudbalu morate da date sve od sebe. Tačno je, biće teško. Kada imaš šansu da smanjiš zaostatak na jedan bod, a onda izgubiš, teško možeš da nađeš pozitivne stvari", naveo je Pochettino. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naredno kolo za Tottenham će donijeti duel protiv Manchester Uniteda. Utakmica se igra 14. maja s početkom u 17:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi