Sarri potpuno iznenadio sastavom: Nema čak ni Pjanića...

Pred večerašnji meč protiv Lazija

Sarri potpuno iznenadio sastavom: Nema čak ni Pjanića...

Trener Juventusa Maurizio Sarri potpuno je iznenadio sastavom za večerašnji okršaj protiv Lazija u 34. kolu Serije A. 

Iako se jutros javavljivao jedan, večeras je 'osvanuo' gotovo potpuno drugačiji sastav Stare dame.

Od najavljenih igrača u timu nema Danila, Pjanića, Dybale...

Sarri je odlučio u napadu šansu dati Gonzalu Higuainu ispred Paula Dybale, dok je na Pjanićevo mjesto zadnjeg veznog stavio Bentancura.

Na desnom beku umjesto Danila igat će Cuadrado, dok je ostatak ekipe manje - više očekivan s tim da je šansu od prve minute dobio i Ramsey koji ne igra tako često u prvoj postavi.

Sastav Juventusa: Szczesny; Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Ramsey, Bentancur, Rabiot; Douglas Costa, Higuain, Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Utakmica počinje od 21.45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rifresh
Pa odmara ih malo za ligu prvaka,a Series A samo fudbaskim čudom će im izmaći hehe ,
1 0
Mirsad1705
Sastav Sarija se zove "kako od gotovog napraviti veresiju"?????!!!!! Izgleda da je "prepisao" od Solskjera, koji je protiv Čelzija uveo 4. postavu i tek kada je primio 2 paceska gola, onda uveo sastav kakav je trebao početi meč, ali bilo je kasno. Umjesto 2 zicera i izjednjačenja (prvi Rašfordov, drugi Megvajerov), stigla je kazna - 3.gol ovaj put se Megvajer upisao u strelce, ali na pogrešnoj strani - autogolom!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi