Džaba superzvijezde i sav novac svijeta: Šta će biti s Mauricijom Pochettinom?

Leonardo se za sve pita

Džaba superzvijezde i sav novac svijeta: Šta će biti s Mauricijom Pochettinom?

E. Ganibegović

Ne ide, pa ne ide.

PSG je 150 minuta držao u šaci Real Madrid i imao je trasiran put ka četvrtfinalu Lige prvaka, ali se u posljednjih pola sata revanša ukazao Karim Benzema, postigao hat-trick i izbacio iz takmičenja klub iz glavnog grada svoje zemlje.

Naravno, odmah je to za sobom povuklo brojna pitanja kao što je sudbina Mauricija Pochettina na klupi PSG-a.

Francuski mediji već odavno najavljuju da će on napustiti klub i otići u Manchester United, a da će na njegovo mjesto sjesti legendarni Zinedine Zidane.

Uspjeh u Ligi prvaka bio je najvažniji cilj za Argentinca kada je potpisao ugovor. Oproštaj od takmičenja već u osmini finala za njega bit mogao biti put u otkaz, ali sportski direktor PSG-a Leonardo ipak smiruje situaciju.

"Ne smijemo sve prekrižiti. Prije nego počnemo razmatrati šta dalje, moramo biti ujedinjeni. Pochettino je još uvijek dio klupskog plana za ovu sezonu. Sada nećemo razmišljati o njegovoj budućnosti", rekao je Leonardo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Šta će biti od svega i da li će Pochettino "preživjeti" i ovaj neuspjeh, ostaje da se vidi.

Kada je u pitanju Manchester United, zajedno s Ajaxovim trenerom Erikom ten Hagom Argentinac se spominje kao najozbiljniji kandidat za zamjenu Ralfa Rangnicka.

Top Komentari

King_Kenny
...Pocchetino je uz Sarrija najveca trenerska prevara.
0 4
K79
kad se PSG rješi Leonarda onda možda i naprave nešto al dok ovaj seljacic iz katara bude ulijetao u svlačionice i prijetio nema od te ekipe ništa , i onaj ko misli da će pocetino podjet ostavku smiješan je , koji je to zadnji trener osim Zidana u velikim klubovima podnio ostavku ?! svi čekaju otkaz i naravno punu odštetu od ugovora nema u modernom fudbalu morala više već odavno
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi