Pochettino uoči meča protiv Zvezde: Vidjeli smo kako je Liverpool prošao ovdje...
Pochettino je naglasio da će ovo biti potpuno drugačiji meč u odnosu na onaj u Londonu

Trener Spursa je oprezan uoči meča u Beogradu

Pochettino uoči meča protiv Zvezde: Vidjeli smo kako je Liverpool prošao ovdje...

S. Pašalić

Crvena zvezda će na Marakani u srijedu odigrati utakmicu 4. kola Lige prvaka protiv Tottenhama.

Dva tima su igrala prije dvije sedmice u Londonu, a Spursi su slavili sa visokih 5:0 i preskočili su beogratski tim na tabeli, te zauzimaju drugo mjesto.

Zanimljivo je da se ova utakmica igra istog datuma kao i ona koju je Crvena zvezda igrala prošle godine protiv Liverpoola kada je slavila sa 2:0.

Mauricio Pochettino je danas govorio na press konferenciji uoči duela koji se igra sutra i upozorio upravo na meč koji je Zvezda igrala protiv Redsa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mislim da je ovo nova situacija, novi stadion. Znamo da će atmosfera biti jako važna. Prošle sezone smo vidjeli kako je Liverpool izgubio ovdje, a to je jedan od najboljih timova u Evropi."

"Poštujemo Zvezdu, pokazaćemo to i na terenu, ali igraćemo najbolje što možemo. Borba će biti teška. Čuo sam toliko priča o ovom stadionu i mislim da će ovo biti sjajno mjesto da se pokažemo", rekao je Pochettino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi