Trener Zvezde: Može li se ponoviti Liverpool? Pa, nije playstation

Milojević pred Tottenham

Trener Zvezde: Može li se ponoviti Liverpool? Pa, nije playstation

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević obratio se medijima na današnjoj press konferenciji pred sutrašnji susret protiv Tottenhama u Ligi šampiona.

Tom prilikom iznio je svoja očekivanja od utakmice.

"Čeka nas velika utakmica, kao što je bilo sijaset takvih posljednjih godina. Totenhem je sam krem evropskog fudbala, veoma sam sretan što imamo priliku da u našoj zemlji i pred našim navijačima odigramo sa takvim timom. Predstavićemo se u najboljem svjetlu i pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo, bez stresa i opterećenja", rekao je Milojević.

Kaže da je Tottenham favorit u ovoj grupi za prolaz u osminu finala.

"Favoriti su za prolaz dalje, ali uradićemo sve što je do nas do dođemo do iznenađenja. Činjenica je da smo drugačiji na našem stadionu, punim tribinama i uz toliku količinu energije. Nikome nije lako, pa ni najvećim ekipama", kazao je Milojević.

Također, novinari su ga upitali može li se ponoviti Liverpool, odnosno prošlogodišnja pobjeda protiv ovog velikana od 2:0.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Ja verujem u pozitivne stvari, da možemo da napravimo puno. Ne želim da obećavam, niti da poredim... Samo da se spremimo na najbolji način. Nije ovo playstation, već realna igra. Ako jednu rupu otvorimo, drugu zatvorimo, treća se otvori. Kada se otvorite primite pet golova, a kad se zatvorite ne šutnete na gol. Ne opterećujem se time", kazao je on.

Utakmica je na rasporedu sutra od 21.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije