"Počinjem sve više da mislim da Luka Modrić ima brata blizanca koji je jako loš fudbaler"

Engleski komentator se oglasio na Twitteru

"Počinjem sve više da mislim da Luka Modrić ima brata blizanca koji je jako loš fudbaler"

Endin Čaušević

Hrvatski fudbaler Luka Modrić osvojio je Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta u 2018. godini, ali ove sezone je totalno podbacio.

Real Madrid ne igra ni približno kao prethodnih sezona i već nekoliko mjeseci se nalaze u velikoj krizi koja se posebno odrazila na fudbalera ovog kluba.

Na meti kritika najviše se našao Luka Modrić koji je za vikend u porazu od Rayo Vallecana odigrao jednu od najlošijih utakmica u dresu Kraljeva. Iako je prije svega nekoliko mjeseci dobio Zlatnu loptu hrvatski veznjak zaista igre neprepoznatljivo.

Nakon meča protiv Rayo Vallecana i šokantnog poraza Reala na Twitteru se oglasio poznati engleski komentator Joe Morrison koji je na zanimljiv način kritikovao igru Modrića.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Počinjem se sve više misliti da Luka Modrić ima brata blizanca koji je jako loš fudbaler. Ovu sezonu igra za Balon d'Poor", poručio je Morrison.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Joks
L.Modrić i "zlatna lopta" - najveći promašaj svih vremena u izboru i dodjeli nagrade...
5 1
Dobojlija
Zlatne lopte se daju onim fudbalerima ciji klub vise plati za tu nagradu ,tj najcesce se daje fudbalerima reala
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije