Pod Bijelim brijegom se do kraja godine neće paliti reflektori

Zrinjski promijenio termine

Pod Bijelim brijegom se do kraja godine neće paliti reflektori

Admin Čaušević

Do kraja ove godine domaći mečevi HŠK Zrinjski će se igrati u dnevnom terminu. 

Obzirom da je na stadionu Pod Bijelim brijegom nedavno započeo projekat rekonstrukcije reflektora mostarski klub je odlučio da promijeni satnicu svojih susreta.

Modernizacija reflektora će trajati neko vrijeme pa tako Plemići kada budu domaćini u ovoj polusezoni više neće igrati noćne utakmice.

Ovo znači da će se niz derbija igrati u dnevnom terminu obzirom da Zrinjski već ovog vikenda dočekuje Široki Brijeg. Taj susret se igra u nedjelju od 16 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do odlaska na zimsku pauzu Zrinjski će biti domaćin i glavnim rivalima u borbi za titulu: Sarajevu, Željezničaru i Tuzla Cityju.

Ovo znači da će se i utakmica osmine finala Kupa BiH u srijedu između Zrinjskog i Slobode također igrati u dnevnom terminu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
Aha. Ide rekonstrukcija, ali budžeta.
4 3
Neutralan
Uefa ugasila reflektore cc
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti