Miljan Govedarica: Mogli smo proći i bolje ali uloga favorita je naša
Ove sezone odlični Miljan Govedarica zadovoljan je protivnikom u 1/8 finala Kupa

Sjajno krilo HŠK Zrinjski za SportSport.ba

Miljan Govedarica: Mogli smo proći i bolje ali uloga favorita je naša

U osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine HŠK Zrinjski, voljom ždrijeba, na svom terenu dočekat će ekipu FK Sloboda koju su Plemići jučer u okviru 10. kola PL savladali na Tušnju.

Povodom saznanja imena protivnika u Kupu BiH za SportSport.ba Miljan Govedarica, koji ove sezone u dresu Zrinjskog igra sjajno, prokomentirao slijedećeg protivnika Plemića:

"Ždrijebom smo, kad sve saberemo i oduzmemo, zadovoljni" - govori krilo Zrinjskoj i dodaje:

"Mogli smo proći bolje, ali i gore, no sasvim smo zadovoljni činjenicom da igramo protiv Slobode protiv koje smo jučer odigrali dobru partiju i savladali ih na njihovom terenu. S druge strane, nikako se ne smije zanemariti specifičnost Kup natjecanja u kojem je posebno u ovim ranijim fazama sve moguće. Ipak mislim da smo veliki favoriti, da je kvalitet na našoj strani, plus to što ćemo igrati na svom terenu i pred svojim navijačima"

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Ove godine klupski cilj je dogurati što dalje i u Kupu pa ćemo i u srijedu razmišljati ni o čemu drugom nego o pobjedi i plasmanu u 1/4 finale"- mišljenja je Miljan Govedarica.

Svi susreti osmine finala Kupa na rasporedu su iduće srijede.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi