Podcjenjivački komentari navijača Partizana kao odlična motivacija za bh. šampiona!

Sarajevo igra protiv prvaka Velsa

Podcjenjivački komentari navijača Partizana kao odlična motivacija za bh. šampiona!

A. Čaušević

Svoj evropski put Sarajevo će kao šampion Bosne i Hercegovine započeti u srijedu u Cardiffu protiv Connah's Quay Nomadsa.

Connah's Quay Nomads je prošle godine igrao protiv FK Partizana, a velški klub je očigledno postao izuzetno drag navijačima beogradskog velikana.

Partizan je uspio izbaciti Connah's Quay Nomads u kvalifikcijama za Ligu prvaka, ali Velšani su uspjeli pobrati simpatije pristalica "crno-belih."

Najbolji dokaz za to su komentari i želje na Instagram profilu Connah's Quay Nomadsa gdje brojni navijači Partizana žele sreću Velšanima u duelu sa Sarajevom.

"Spremni za silo*anje Sarajeva", "Baš protivnik nije navikao da igra na ovako lijepom terenu, takoreći tepihu zato ćete lagano pobijediti, braćo", "Prejaki ste vi za Sarajevo, lako dobijate", neke su od poruka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U komentarima vidi se izuzetno podcjenjivački stav prema Bordo timu što bi trebala biti odlična motivacija za fudbalere FK Sarajeva da pokažu zube i prođu u drugo pretkolo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FK_Lew.
Novi Pazar 3 : 2 ...
31 1
Uranija
Čime se vi bavite i šta objavljujete, par komentara sa društvenih mreža na kojima svaki bolesnik može da piše šta hoće. Ovakvih bolesnih komentara ima koliko hoćeš i u tome nažalost prednjače nam ‘dobre’ komšije sa istoka. Sarajevo je veliki klub i ovakav vid motivacije mu sigurno nije potreban. Maksimalno profesionalan pristup utakmici i protivniku će biti sasvim dovoljan za prolazak dalje. A vi se ostavite ovakvih članaka, nemojte praviti infornere i kurire od ovog portala molim vas lijepo. Pozdrav
27 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi