Podgrmeč se poigrao sa NK Vitez, Ramić junak FK Vitez

Druga liga Zapad

Podgrmeč se poigrao sa NK Vitez, Ramić junak FK Vitez

S. Mlaćo
U Drugoj ligi Zapad odigrana su dva susreta 18. kola

NK Podgrmeč je u Sanskom Mostu sa 4:0 pregazio NK Vitez.

Vitežani su ostali i bez trenera uoči meča, s obzirom da Veseljko Petrović životni put nastavlja u Njemačkoj, a proživljavaju i teške dane. Klub koji je nekada bio u Premijer ligi sada je na na niskim granama u trećem rangu, a odgovorni za to šute.

Dvostruki strijelac za Podgmeč bio je Amar Mahmutović, a po jedan pogodak postigli su Adnan Hamzabegović i Haris Medžedović.

76.' GOOOOOL! Fantastičan pogodak Adnana Hamzabegovića iz slobodnog udarca za 3:0.

Posted by NK Podgrmeč Sanski Most on Saturday, March 19, 2022

FK Vitez je pred svojim navijačima nadigrao NK Kiseljak 2:1. Junak Vitežana bio je sjajni vezista Erdin Ramić, strijelac dva pogotka.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Za goste je pogodio Toni Škoro.

Lider NK Iskra sutra gostuje kod NK Brnjaci, dok drugoplasirani Rudar na svom terenu dočekuje NK Krajišnik iz Velike Kladuše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi