Podjela bodova na Grbavici

Kvalitetna predstava

Podjela bodova na Grbavici

S. Mlaćo, foto: S. Bošković

Sjajan meč u okviru 12. kola Omladinske Premijer lige BiH za juniore odigrali su danas na Grbavici FK Željezničar i FK Sloboda (2:2).

Gosti su vodili u dva navrata, no domaći na kraju ipak dolaze do boda.

Sloboda dolazi u vodstvo u šestoj minuti pogotkom Nesiba Mujkića, a a Željezničara izjednačuje preko Madžića Šošića u 17. minuti.

Bio je to konačana rezultat prvog poluvremena. U nastavku također otvoren meč. Sloboda ponovo dolazi do vodstva i to u 64. minuti kada Adi Alića matira Nikolu Miličevića.

Željo se nije predavao, pa na kraju dolazi do boda. Kapiten Edin Mujić lijepo je pogodio u 77. minuti.

Treba istaći da je u 87.minuti isključen trener gostiju Amir Spahić zbog psovanja glavnom sudiji Sabriji Topaloviću iz Zenice.

Omladinska Premijer liga BiH, 12. kolo:

FK Željezničar - FK Sloboda 2:2 (1:1)

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

FK Željezničar: Miličević, Beća, Drina, Musić, Duraković, Subašić, Mujić, Šošić, Bajramović, Šabić, Gasal.

FK Sloboda: Tučić, Mujagić, Musić, Paležnica, Kovačević, Alić, Kadrić, Mujkić, Saletović, Kavazović, Osmić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi