Podjela bodova u derbiju SFK 2000 i ŽNK Iskra

Mreže na Butmiru mirovale

Podjela bodova u derbiju SFK 2000 i ŽNK Iskra

S. Mlaćo

U zaostalom derbiju 3. kola Premijer lige za žene jučer su na Butmiru snage odmjerili SFK 2000 Sarajevo i ŽNK Iskra, a nakon 90 minuta mreže su nisu tresle (0:0). 

SFK je imao više od igre, te nekoliko sjajnih prilika, ali pogodaka nije bilo. Sjajna partiju u redovima gošći iz Bugojna pružila je golmanica Elma Kundić i na semaforu je ostalo početnih 0:0.

Nakon devet odigranih kola SFK 2000 i ŽNK Iskra imaju po 25 osvojenih bodova, međutim Sarajke su trenutno prvoplasirane zbog bolje gol razlike.

Zanimljivo da će ova dva tima već u nedjelju ponovo odmjeriti snage, ovaj put u okviru redovnog 10. kola na stadionu Jaklić u Bugojnu.

Premijer liga za žene, zaostali susret 3. kola:

SFK 2000 - ŽNK Iskra 0:0

SFK 2000: Hasanbegović, Đoković, Spahić Am., Spahić AL., Kapetanović, Medić, Hamzić, Kamerić, Nikolić, Hadžić, Selimović.

ŽNK Iskra: Kundić, Jašarević, Piskić, Bajrektarević, Lukić, Grebenar, Alibašić, Koluh, Bašić, Dijaković, Gradinović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi