Pogba: Dybala mi je kao brat, a s Juveom želim Ligu prvaka

Francuz u intervjuu za Sky

Pogba: Dybala mi je kao brat, a s Juveom želim Ligu prvaka

Edmir Škorić

Paul Pogba ima velike planove kada je u pitanju njegova budućnost.

Ovaj sjajni francuski veznjak se povezuje odavno s najvećim klubovima u Evropi, no svjestan je da već igra u jednom. Zato, njegova želja nije da promijeni klub, već da uspije osvojiti još nešto u trenutnom.

"Želim najprije da osvojim finale Kupa s Juventusom. To nam je još ostalo ove sezone, no neće biti lako. I Milan isto razmišlja, došli su do kraja, žele da izbore Evropu i moramo biti 120 posto mislima i tijelima na tom meču da bismo pobijedili", kazao je Pogba, dodavši:

"Cilj mi je da se usavršavam, ali i da osvojim Ligu prvaka s Juventusom. Zlatna lopta? Što da ne, marljivo radim i vjerujem da ću jednog dana biti nagrađen".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na pitanje s kojim igračem Juventusa ima najbolji odnos, Pogba je odgovorio: "Dybala mi je poput brata".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi