Pogba se osramotio tokom proslave titule

Francuski fudbaler se malo zanio

Pogba se osramotio tokom proslave titule

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa danas su i zvanično odbranili titulu prvaka Italije.

Iako je Juve imao loš početak ove sezone, impresivnom serijom uspio da dođe do prvog mjesta, a nakon današnje pobjede Rome protiv Napolija i zvanično su obranili titulu prvaka.

U trening centru Juventusa pratila se utakmica u Rimu, a nakon završetka igrači Stare dame znali su proslaviti novu titulu. U glavnoj ulozi bio je Paul Pogba koji se u jednom trenutku i osramotio kada je skakao po svlačionici, te nakon toga pao na pod.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Saigrači su se pokušali suzdržati od smijeha, ali nisu uspjeli. Pogba je pokušao da nastavi kao da se ništa nije desilo, ali...


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi