Pogba: Nikog ne kritikuju kao mene, Ibra: To je zato što je bogat i najbolji

Francuz se žali

Pogba: Nikog ne kritikuju kao mene, Ibra: To je zato što je bogat i najbolji

Edmir Škorić

Francuski reprezentativac Paul Pogba u emisiji Telefoota kazao je da je on posebno na meti kritičara.

Francuzi su u nedjelju pobijedili Australiju s 2:1 u prvom meču na SP-u u Rusiji, a Pogba je i nakon toga dosta kritikovan.

"Imam manje pravo da pravim greške od drugih. Od najvećeg transfera došao sam do igrača kojeg najviše kritikuju u svijetu", poručio je Pogba.

U njegovu odbranu stao je švedski napadač Zlatan Ibrahimović, koji je kaza:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Pogba je kontroverzan i mediji uvijek pričaju o njemu, ali mislim da je to iz ljubomore. Ima veliku platu i igra velike utakmice i turnire. Najbolji je veznjak na svijetu i zato ga mnogi mrze".

Ipak, Pogba i njegovi saigrači stvarno nisu pokazali puno protiv Australije i morat će se nositi s velikim pritiskom, a očekivanja od francuske javnosti nikada nisu bila veća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi