Izjava Paula Pogbe o Maguireu sve govori: On je zvijer!
Maguire nije mogao imati bolji debi za United u Premier ligi

Englez je oduševio sve u klubu sa Old Trafforda

Izjava Paula Pogbe o Maguireu sve govori: On je zvijer!

S. Pašalić

Manchester United je na sjajan način započeo novu sezonu Premier lige i na Old Traffordu je savladao Chelsea sa 4:0.

Dva gola Rashforda, te po jedan Martiala i Jamesa su donijeli ekipi Olea Gunnara Solskjaera prva tri boda na otvaranju nove sezone, a bila je ovo utakmica u kojoj su zaigrali i novi igrači ovog tima.

Aaron Wan-Bissaka i Harry Maguire su zaigrali od prve minute u ekipi Uniteda i odigrali sjajnu utakmicu, a posebno je očarao igrom Maguire koji je ovog ljeta u rekordnom transferu vrijednom 88 miliona eura stigao na Old Trafford.

Crveni đavoli su od samog početka prelaznog roka pokušavali dogovoriti transfer 26-godišnjeg štopera i na kraju su uspjeli, a već u 1. kolu je pokazao da će biti jedan od najbitnijih igrača u timu Solskjaera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Maguire je oduševio i svoje nove saigrače, a posebno Paula Pogbu koji je govorio o njemu nakon utakmice protiv Chelseaja.

"Zovem ga 'Zvijer'. Iskreno, kao što ste vidjeli, bio je zaista impresivan. On je vođa. Odgovarao nam je s nama na treningu. Razgovarali smo o dobroj kontroli odbrane i on se dobro razumije s Victorom Lindelofom. Bio je vrlo dobar meč za početak od cijele ekipe.", rekao je Pogba.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti