Pogba rekao "ne" Cityju, sve bliže Barceloni?

Napušta Juventus?

Pogba rekao "ne" Cityju, sve bliže Barceloni?

Adnan Beganović

Jedan od najboljih svjetskih fudbalera Paul Pogba karijeru bi mogao naastaviti u Barceloni, javljaju otočki mediji.

U posljednje vrijeme mnogo se špekuliše o Pogbinom odlasku iz Juventusa, a za njegovim uslugama zainteresirano je nekoliko klubova među kojima su Manchester City i Barcelona.

Navodno su iz Cityja bili konkretni, te su poslali ponudu Juventusu i samom igraču, no kako piše The Times, Pogba je rekao "ne" Građanima.

No, njegove "ne" ne znači da neće napustiti Juventus, odnosno kako navode otočki mediji na korak je do Barcelone, koja je za njega spremna izdvojiti 80 miliona eura. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Pogba je član Juventusa postao 2012. godine, a stigao je iz Manchester Uniteda, gdje nikada nije dobio pravu priliku za igru. Za Juventus je odigrao 89 utakmica, a postigao je 20 pogodaka, te je osvojio čak tri naslova prvaka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.