Pogba: Zašto sam odbio Real? To više nije tajna

Zvali ga i Madriđani

Pogba: Zašto sam odbio Real? To više nije tajna

Francuski fudbaler Paul Pogba otkrio je što je presudilo da ispred ponude Real Madrida izabere onu koju je poslao Manchester United.

Jedan od najboljih veznjaka svijeta se na Old Trafford vratio prošlog ljeta u transferu vrijednom 105 miliona eura, a Joseu Mourinhu posao je pokušao pokvariti Real Madrid, što je potvrdio i sam Pogba.

"Imao sam ponudu od Real Madrida i razmišljao sam da odem tamo, ali isto tako sam razmatrao i ponudu Manchester Uniteda. Na kraju je odlučilo srce. Ne znam zašto, nisam znao šta će se dogoditi, ali vratio sam se i ne žalim. Nikada ne žalim zbog svojih odluka", kazao je Pogba za Beyond the Pitch.

Pogba je i ranije imao priliku biti član Manchester Uniteda, tačnije u razdoblju od 2009. do 2012. godine, kada ga je Alex Ferguson prodao Juventusu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ove sezone je za engleski tim upisao 12 nastupa i upisao tri gola uz šest asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi