Pogledajte kako Cristianu Ronaldu stoji novi dres Juventusa

Ostat će među Bianconerima

Pogledajte kako Cristianu Ronaldu stoji novi dres Juventusa

Admin Čaušević

Iako se zbog novog neuspjeha u Ligi prvaka špekulisalo o mogućem odlasku Cristiana Ronalda iz Juventusa od toga neće biti ništa.

Nakon što je osvojio Scudetto Portugalac je kazao da 1000 % ostaje među Bianconerima, a potvrde da će i dalje nastupati za najtrofejniji italijanski klub stigle su iz Kine. 

Naime, Ronaldo je fotografisan u dresu Stare dame za narednu sezonu. Oprema tek treba biti zvanično predstavljena, međutim društvenim mrežama već uveliko kruži izgled Juventusove prve garniture za takmičarsku godinu 2019/2020.

Image may contain: 1 person, standing

Prema nekim informacijama iz Italije Juventus bi u novim dresovima trebao zaigrati večeras protiv Rome, gostujući dres bi mogao biti predstavljen protiv Atalante u narednom kolu, dok bi u posljednjem kolu Serije A Bianconeri igrali u trećoj garnituri dresova za narednu sezonu. 

Ronaldo se počeo baviti hotelijerstvom 

Portugalac je odlučio da pokrene hotelski biznis. Već je vlasnik nekoliko hotela na luksuznim lokacijama, a novi uskoro niče u Maroku, odnosno u gradu Marakešu, gdje se otvara hotel Pestana CR7.

U društvu supruge Georgine i sina Cristiana mlađeg provjerio je dokle se došlo sa radovima na hotelu. Očigledno da sve ide jako dobro, pa je najavljeno otvaranje ovog luksuznog objekta i to za 2020. godinu.

Ovaj hotel u Marakešu Ronaldo investira zajedno sa grupom Pestana. Ulaganja su 50-50, a gosti će se moći 'kupati' u luksuzu.

Tako će Pestana CR7 hotel sadržavati 168 soba, dva restorana, biznis salu, fitnes centar, a naravno tu je spa i bazen.

Pored Marakeša, Pestana CR7 hoteli bit će otvoreni još u Madridu i New Yorku, a interesantno je da je Cristiano već vlasnik tri hotela.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sva ti se nalaze u Portugalu. Od 2016. godine postao je vlasnik ovih nekretnika u Lisabonu, Funchalu i na otoku Madeira.

Očigledno će se Ronaldo po završetku fudbalske karijere posvetiti ovom biznisu i smatra da je tu siguran izvor zarade u budućnosti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti