11

Komentari (11)

bistrik87
slijedeci put samo rec mi necemo igrati na ovome, ako nemate uslove za pristojan teren igrajte onda na kosevu il grbavici
vuckobih
Za teren nemam riječi. Ugođaj dodatno kvari užasan položaj centralne kamere
Asam85
U našoj ligi postoji jedan jedini kriterij za nastup u istoj a to je podobnost i igre ispod stola. Dobro, nabrojao sam dva kriterija. Ništa protiv Olimpika, ali ovo prikazivati na tv-u i još da gleda region (mada i kod njih ima svega ali ne ovakvih terena), sramota. Čelik bi ostavio u ligi, ako ništa radi stadiona.
starmac
Slažem se druže upotpunosti.BRUKA i SRAMOTA
NKZ1922
jel moguce da ne prenosite rezultate kupa??
vanzemaljac
čuj ovo... "nije baš u idealnom stanju". ovo je sramota za jednu prvu ligu bilo koje države. čudi mo se da svake godine propadamo po evropi a neznamo ni teren spremiti kako treba. nema ni 2020 ništa od ovog našeg klubskog fudbala.
Miky007
Ovdje samo mogu bacati kamena sa ramena! Kakav crni fudbal po ovome....Ccc
kiki
klubovima koji nemaju para za vodu da zaliju teren, zabraniti igranje u premijer ligi
ayd
Boljih ima u federalnoj ligi
Dena33
**** vam olimpik mater plasticnu i vjestacku
Rajvosa2019
Ocajno , daj boze da neko neslomi nogu- samo za vojnicki cizama- kakve kopacke
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.