Pogledajte kako izgledaju tribine stadiona Tušanj tokom meča Sloboda - Zrinjski

10. kolo Premijer lige BiH

Pogledajte kako izgledaju tribine stadiona Tušanj tokom meča Sloboda - Zrinjski

Fudbaleri Slobode i Zrinjskog u ovim trenucima počinju susret 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Iako je radni dan i popodnevni termin, vrijeme je ipak lijepo i navijači oba kluba su ga iskoristili kako bi uživali u fudbalu. 

Na Tušanj su stigli i navijači Zrinjskog, popularni Ultrasi, koji i danas podržavaju svoje fudbalere iako im svakako nije bilo lako doći ako u obzir uzmemo ranije navedene okolnosti.

Inače, u pitanju je susret između četvrtoplasirane i šestoplasirane ekipe na tabeli tako da svakako očekujemo rezultatski neizvjestan meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tz075
Ali najjaci su mi ovi sto pisu kako je Tuzla plava,hej dolazi im prvak drzave i bude 2500 gledalaca sto nije ni 1/50 stanovnistva Tuzle,pametnom dosta,toliko da je Tuzla plava ,cim prije shvate biti ce im lakse
5 2
Stanley
saka jada
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi