Pogledajte kako je Ronaldo upropastio eurogol Dybale: Ovo je tačka na njegovu očajnu partiju...
Ronaldo je ove sezone u Ligi šampiona postigao samo jedan jedini gol, pa je logično bio jako željan da sinoć zatrese mrežu švicarske ekipe.

Nije trebao dirati loptu

Pogledajte kako je Ronaldo upropastio eurogol Dybale: Ovo je tačka na njegovu očajnu partiju...

Fudbaleri Juventusa poraženi su sinoć na gostovanju kod Young Boysa u okviru Lige šampiona sa 2:1.

Stara dama je do samog kraja meča pokušavala postići još jedan pogodak kako bi izbjegla poraz, a u tome je uspjela u 93. minuti preko Paula Dybale.

Ipak, pogodak Argentinca je domah poništen, a na ponovljenom snimku se vidi kako mu je sve pokvario Cristiano Ronaldo. Dybala je šutirao sa ruba šesnaesterca, činilo se da lopta ide u same rašlje, ali onda je na scenu stupio Ronaldo koji ju je zakačio, promijenio smjer i poslao u mrežu.

Baš to je upropastilo ovaj udarac Dybale jer je Ronaldo bio u ofsajdu i gol je poništen, a čini se da bi lopta svakako završila u mreži i da je Ronaldo nije takao.

Bilo kako bilo, za Portugalca je ovo bila katastrofalna partija jer je propustio nekoliko stopostonih prilika.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

adoado
Izgleda da ti nisi upucen u ofsajd pravila. Pasivni ofsajd je to bijo. Prestani bit negativac sajta, igraj se klikera.
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi