Pogledajte šou Cristiana Ronalda: Dva gola za dvije minute i put u finale Lige nacija!

Nevjerovatno šta ovaj čovjek radi na terenu

Pogledajte šou Cristiana Ronalda: Dva gola za dvije minute i put u finale Lige nacija!

E. Čaušević

Reprezentacija Portugala večeras je savladala Švicarsku sa 3:1 i plasirala se u finale Lige nacija.

Portugalci su na stadionu Dragao u Portu uspjeli da dođu do pobjede u polufinalu i na krilima nevjerovatnog Cristiana Ronalda plasiraju se u finale Lige nacija.

Ronaldo je odigrao još jedan spektakularan meč i upisao hat-trick, te odveo svoju selekciju do finala i na korak od osvajanja trofeja ovog takmičenja.

Domaći su poveli u 25. minuti kada je Ronaldo dao sjajan gol iz slobodnjaka, ali je Švicarska početkom drugog gola poravnala na 1:1 jer je Rodriguez bio siguran s bijele tačke.

Iako se očekivalo da ćemo gledati produžetke u samom finišu na scenu je stupio Ronaldo koji je za svega dva minuta postigao dva prekrasna gola i donio je svojoj selekciji pobjedu, te plasman u finale.

Portugalci će u nedjelju igrati u finalu Lige nacija protiv boljeg iz polufinalnog okršaja između Holandije i Engleske. Ovaj meč igra se sutra od 20:45 sati.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Promo

Top Komentari

daca
Majstor ☺
11 0
Mase007
Igracina
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi