Pogledajte šta protivnicima radi dijete koje je sinoć zaigralo protiv Reala i sve će vam biti jasno

Akcija - dva završetka karijere u jednom napadu

Pogledajte šta protivnicima radi dijete koje je sinoć zaigralo protiv Reala i sve će vam biti jasno

Golobradi mladić Luka Romero sinoć je postavio rekord La Lige kao najmlađi igrač koji je ikada zaigrao u ovom takmičenju. 

On je šansu za igru dobio protiv Real Madrida šest minuta prije kraja. Obzirom da je igrao protiv jednog od najboljih klubova svijeta i da je na terenu proveo vrlo malo vremena, Romero nije imao priliku pokazati puno toga, ali ako pogledamo neke njegove ranije utakmice onda ćemo vidjeti zašto ga zovu 'meksički Messi'.

Romero je u mlađim kategorijama pravio nevjerovatne stvari. Protivnike je bukvalno brukao i mnogima je vjerovatno završavao karijere i prije nego što su se dokopali seniorskog fudbala.

Na utakmici s koje imate priliku ispod pogledati video isječak Romero je imao akciju - dva završetka karijere u jednom napadu. Nakon njegovih poteza dvojici mladića ispala je radna knjižica iz džepa i prilika da se ikada nađu u seniorskom fudbalu.

A, možete li zamisliti samo šta je radio a da nikada nije bilo ni zabilježeno 'okom kamere'...

Naravno, u pitanju je mala šala prema igračima koji su se susreli protiv njega, ali svakako da ove majstorije vrijedi pogledati i nadati se da ćemo od njega nešto slično gledati i u seniorskom nogometu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za kraj samo dodajmo kako Romero igra na poziciji veznog fudbalera i da je u mlađim uzrastima, prije Mallorce, igrao za španski Sant Jordi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti