Novi VAR skandal na meču Real Madrida: Kraljevskom klubu priznat gol i pored očiglednog faula

Sudija je gledao snimak, ali nije poništio pogodak

Novi VAR skandal na meču Real Madrida: Kraljevskom klubu priznat gol i pored očiglednog faula

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida igraju trenutno na svom terenu protiv Mallorce meč 31. kola La Lige.

Kraljevski klub ima sve u svojim rukama do kraja sezone što se tiče borbe za prvaka s Barcelonom. No, pobjeda u prošlom kolu protiv Real Sociedada digla je dosta prašine.

U katalonskom klubu bili su bijesni što su sudije i pored VAR-a donosile skandalozne odluke na štetu Sociedada. I večeras su navijači Barcelone ljuti zbog situacije kod gola za 1:0.

Real je u 19. minuti golom Viniciusa Juniora poveo sa 1:0, ali u centru pažnje je ponovo bio glavni sudija. Naime, malo prije gola Carvajal je čini se napravio čist prekršaj, a sudija i pored toga što je koristio VAR na kraju nije ponišito gol Kraljeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovakva odluka je itekako naljutila trenera i igrače Mallorce, ali i navijače Barcelone koji ne prestaju s kritikama putem društvenih mreža.

[twitter]https://twitter.com/PepeRos82/status/1275889226748432386[/twitter]

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ubnt
Novinaru , znam da zbog klikova ovo radiš . Ali , nije li te niti malo sramota ? Klasično remplovanje , ti nazivaš očitim faulom i skandalom ? Očiti navijač sralone !
27 11
nedoni46
Imate li vi oci ili samo ja ovdje vidim rame o rame?
18 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi