Real Madrid bolji od Mallorce, utakmica nije mogla bez diskutabilnih odluka sudije

Kraljevi se vratili na vrh

Real Madrid bolji od Mallorce, utakmica nije mogla bez diskutabilnih odluka sudije

E. Čaušević

Real Madrid je večeras na svom terenu pobijedio Mallorcu sa 2:0 u meču 31. kola La Lige.

Kraljevski klub je uspio doći do tri boda i vratiti se na prvo mjesto na tabeli iako imaju isto bodova kao i Barcelona. No, ni ova utakmica nije mogla bez diskutabilnih sudijskih odluka.

Naime, Real Madrid je uspio u 19. minuti da povede sa 1:0 kada je gol postigao Vinicius Junior, ali se očekivalo da će ga sudija poništiti kada pogleda VAR jer je Carvajal prije toga napravio očigledan faul.

Sudija Lopez je gledao snimak i na šok trenera Mallorce odlučio je priznati ovaj pogodak. Gosti su pokušali nekako da se vrate u meč, ali to nisu uspjeli.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tačku na ovu utakmicu stavio je Sergio Ramos u 56. minuti koji je pogodio za konačnih 2:0 sjajnim golom iz slobodnog udarca.

Real se tako vratio na prvo mjesto sa 68 bodova koliko ima i Barcelona, ali Kraljevi imaju bolju gol razliku. S druge strane Mallorca je na 18. poziciji sa 26 bodova i sve manje nade da će ostati u društvu najboljih.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

cccccc
Da li može proći ijedna utakmica Reala bez sumnjivih odluka u korist tog kluba? Da je se ovo desilo na Ramosu, faul bi bio sviran, a gol poništen.
3 12
Śmeker007
Hahahahaha jedino sto je diskutabilno to ste vi sportsport.ba, pa vi zaista niste normalni a objektivni nikad bili...! Fujjj!!!
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti