Rođeni u Premijer ligi

Pogledajte veliko slavlje igrača i navijača Veleža

M. Šljivak, foto: S. Bošković

Nakon tri godine FK Velež se vraća u Premijer ligu.

Mostarski Rođeni su pobijedili Bosnu u Visokom sa 0:2 i na taj način su kolo prije kraja osigurali plasman u Premijer ligu BiH.

Naravno, slavlje Mostaraca nakon meča je bilo ogromno. Velež je dugo čekao povratak u bh. elitu, a scene koje smo vidjeli nakon meča dovoljno govore koliko im ova titula u Prvoj ligi znači.

Pjevali su zajedno igrači i navijači Rođenih, a pravi spektakl nas tek čeka u posljednjoj utakmici sezone u Vrapčićima.

Denis Zvonić: Očekujem veliko slavlje ispod Starog mosta

Fudbaler Rođenih Denis Zvonić je nakon utakmice u Visokom bio veoma sretan i zadovoljan i to nije krio.

"Osigurali smo titulu, hvala Bogu na tome i posljednje kolo možemo odigrati rasterećeno za navijače. Hvala navijačima na podršci, zajedno smo ostvarili taj cilj. Ponosan sam na sebe i na saigrače, idemo dalje u nove pobjede", rekao je Zvonić za SportSport.ba.

Naravno, proslava titule će biti ogromna.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Očekujem pun stadion i da se radujemo nakon utakmice protiv Igmana, pa da ispod Starog mosta proslavimo plasman u Premijer ligu", rekao je Zvonić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fce
Bravoooo Velez
6 1
VELEZ
Ima nas mostaraca vise od kineza, pjevamo navijamo bolje od engleza :)
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi