Pogon odbio bogatu ponudu za Kožulja

Bio na pragu odlaska

Pogon odbio bogatu ponudu za Kožulja

Bh. internacionalac Zvonimir Kožulj (25) ostao je na kraju u Pogonu.

Kožulj je i u novoj sezoni nastavio sa fenomenalnim igrama u Poljskoj, što nije prošlo nezapaženo i proteklih sedmica bilo je špekulacija da bi mogao napustiti Pogon.

Pominjala se Legia, zatim pojedini klubovi iz Njemačke, a najkonkretnija ponuda bila je ona mađarskog Ferencvaroša koji je našem fudbaleru nudio veliki novac, no u Pogonu nisu željeli da ga se odreknu.

S obzirom da u ovoj sezoni pretenduju na sami vrh Ekstraklase, takva odluka čelnika kluba i nije iznenađujuća, pogotovo danas kada za vodećim Slaskom zaostaju samo jedan bod.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Kao nagradu za sjajne igre Kožulj će najvjerovatnije dobiti i novi, poboljšani, ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi