Pojačanja stižu u TOŠK, Remetić poručuje: Pun motiva i ambicija krećem u pripreme

Optimizam u Tešnju

Pojačanja stižu u TOŠK, Remetić poručuje: Pun motiva i ambicija krećem u pripreme

TOŠK je u prvim danima 2020. godine dobio novog šefa stručnog štaba. Riječ je o Igoru Remetiću.

Klub iz Tešnja je krenuo i u rješavanje igračke križaljke, a pripreme za drugi dio sezone Prve lige FBiH se lagano "zahuktavaju".

"Pun motiva i ambicija krećem u ove pripreme, na dobro poznatom mjestu. Prvo što želim je da igrači budu zdravi i da iz njih izvučemo 120% jer je ovo novi tim u odnosu na jesenji dio", izjavio je Remetić za SportSport.ba, pa nastavio:

"Kao što je poznato, ostali smo bez Koprivice, Mazića, Poturalića, Šabića i Jusića, a Šehić se vratio sa posudbe. Uvjeren sam da su igrači koji su stigli kvalitetna rješenja na deficitarnim pozicijama i da će TOŠK imati jak tim. Stigli su Skoko, Nuhanović, Imamović, Marquez, Skopljak, Mahmutović. Sa nama su još i trojica igrača na probi, a uskoro će na probu stići i Meksikanac Edson Leonel."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Vremenske prilike nam za sada otežavaju ovaj dio priprema, ali ćemo sredinom februara pokušati otići u toplije krajve naše zemlje ili Hrvatske. Ambicije su jasne, pokušati iskoristiti pritisak koji je na Olimpiku, šest bodova nije nedostižno", poručio je Remetić.

Inače, TOŠK je danas ozvaničio angažmane Osme Nuhanovića, Renata Skoke i Mahira Skopljaka, a uskoro bi to trebao biti i slučaj sa angažmanom Selmira Mahmutovića.

Top Komentari

BJB1
Sretno Rema!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi