"Pojavio mi se na vratima sa 10 žena, osjećao sam se iskorištenim"

Jon Otsemobor imao negativno iskustvo s Dioufom

"Pojavio mi se na vratima sa 10 žena, osjećao sam se iskorištenim"

M. Šljivak

Nekada najveća zvijezda senegalskog fudbala El-Hadji Diouf imao je nevjerovatne ispade tokom boravka u Engleskoj.

Diouf je kao zvijezda Svjetskog prvenstva 2002. godine stigao u Liverpool, a na Ostrvu je ostao sve do 2014. godine.

Dobar ugovor i novac kojeg je zarađivao čuveni Senegalac je trošio na provod. Njegov bivši saigrač iz Liverpoola Jon Otsemobor je za Liverpool Echo ispričao jedan dio iz života slavnog Afrikanca.

"U dva sata ujutro mi je pokucao na vrata i s njim je bilo 10 žena", počeo je priču Otsemobor i nastavio je:

"Kada vam stariji profesionalac pristupi osjećate se dobro i imate obavezu. Bio sam mlad momak i osjećao sam se iskorištenim . Ne možeš to raditi ako sam ti prijatelj. Da mu je trebalo mjesto da prenoći bilo bi sasvim uredu, ali nisam želio da se u mojoj kući svakog vikenda održavaju zabave za razne nepoznate ljude koji su dolazili sa svih strana svijeta", rekao je Otsemobor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Otsemobor nije nikada dobio pravu šansu na Anfieldu. Igrao je zatim u Norwichu, Sheffield Wednesdayju i MK Donsu, a jednom prilikom je nakon treninga Liverpoola uhapšen zbog incidenta na ulici.

"Upadao sam u glupe probleme, bio sam neiskusan. Svi problemi su dolazili van fudbala, kada sam izlazio. Mogao sam kontrolisati stvari da sam imao više osjećanja, ali nakon što sam prošao kroz sve, počeo sam sazrijevati i nisam kasnije imao nikad problema. Žao mi je što se sve desilo kada sam bio mlad i u klubu u kojem sam imao velike mogućnosti", zaključio je ovaj fudbaler.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fcs
I jesi za palačinkare... SARAJEVO ŠAMPION !!!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi