Novom fotografijom bivši reprezentativac BiH izazvao dosta komentara

Vrijedno se sprema za novu sezonu

Novom fotografijom bivši reprezentativac BiH izazvao dosta komentara

S. Mlaćo

Nekadašnji bh. reprezentativac na ljeto će gotovo sigurno promijeniti sredinu.

Naime, mediji u Belgiji pišu kako su Anderlecht i AEK već započeli pregovore o njegovom povratku u Grčku.

Dok trakavica traje, defanzivac redovno putem društvenih mreža objavljuje kako redovno trenira i sprema se za nove izazove koji ga očekuju.

Tako se sada 'pohvalio' fotografijom uz opis: teror mašina.

Nova ljubavna afera?

Jednu od mnogobrojnih afera u proteklom periodu bivši bh. reprezentativac imao je sa pjevačicom Katarinom Grujić.

Ona to nije potvrdila, ali je kazala da je bila u vezi sa jednim fudbalera za kojeg nije znala da je oženjen.

Kada je saznala, odlučila se za prekid veze, a vaskršnje praznike slučajno ili ne odlučila je da provede u Briselu. Tamo se nalazi i bh. defanzivac koji ne dobija šansu u svom Anderlechtu, te će na ljeto vjerovatno promijeniti klub.

Bivši Zmaj je ranije objavljivao fotografije kako ljubi i grli Grujićku, te srbijanski mediji prenose da su sada odlučili ponovo da se "druže".

Drugi izvor navodi kako član Anderlechta radi sve samo kako bi Jelenu Karleušu napravio što ljubomornijom, ali on se za sada nije oglasio.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

"Ognjen dugo igra za AEK iz Atine, a Katarina u njegovom društvu uživa danima u Grčkoj. Mnogi u njenom okruženju komentarišu da je dugo nisu vidjeli tako zaljubljenu. Nedavno su se upoznali i među njima su sjevnule varnice", kazao je izvor Blica sredinom prošle godine.

Top Komentari

NKZ1922
Jebo vas taj "bivsi reprezentativac". Mozete ga komotno nazivati i imenom i prezimenom, kad vam je on glavna tema vec mjesecima. Sram vas i stid bilo, umjesto da ga bojkotujete i ne pisete nista o ovom ljudskom odronu, vi na njemu zaradjujete jeftine klikove. Obicni insta story vam povod za clanak. Serem se i na vas i vase smece od portala
4 0
hasetz
Dosadni ste s njim.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi