Pregovori počeli: Bivši bh. reprezentativac od ljeta ima novi klub?

Da li će biti postignut dogovor?

Pregovori počeli: Bivši bh. reprezentativac od ljeta ima novi klub?

S. Mlaćo

U Anderlechu gotovo sigurno nemaju planove da u narednoj sezoni član kluba ostane bivši bh. reprezentativac. Nakon brojnih afera, defanzivac je ispao iz ekipe i na ljeto će promijeniti sredinu.

Sve glasnije se spominje njegov povratak u AEK, gdje je ljubimac navijača. Sigurno da Grci ne bi imali ništa protiv njegovog povratka, a belgijski mediji danas donose vijest da su Anderlecht i AEK započeli pregovore.

Banjalučanin je u Anderlecht stigao za tri miliona eura, ali na kraju se pokazao kao pogrešna investicija.

Zanimljivo da je nedavno vodio navijanje navijača AEK-a u derbiju protiv PAOK-a. Da li će uskoro pronaći novi klub ostaje nam da vidimo.

Šta se dešavalo na ročištu?

Bh. fudbaler je prije nekoliko sedmica boravio u Beogradu gdje je stigao na prvo ročište nakon što je tužio Karleušu za povredu ugleda i časti. Međutim, srbijanska pjevačica se nije pojavila, te je priložila osmrtnicu i poručila da nije mogla doći zbog smrti svoje majke.

Sud je odlučio da zakaže drugo ročište za 22. april gdje su poručili jasno da se Karleuša ovaj put mora pojaviti. Bivši bh. reprezentativac je doputovao u Beograd na drugo ročište, te je nasmijan izašao iz sudnice, ali novinarima nije htio dati izjavu.

Pred ulazak u sudnicu novinari su kratko upitali bh. fudbalera šta će se desiti ako Karleuša i ovaj put ne dođe, a on je samo kratko dobacio: "To pitajte nju".

Skandal je počeo u januaru kada su se pojavile fotografija i snimci njihovog druženja u Grčkoj, a potom i eksplicitne fotografije srbijanske pjevačice.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Ona je odgovarala putem društvenih mreža i nije birala riječi da uvrijedi bh. fudbalera. Iako su mnogi mislili da je to samo jedan od skandala u nizu na kraju se ispostavilo da je između njih zaista nešto bilo.

Dovoljan dokaz za to jeste potez Duška Tošića koji je podnio zahtjev za razvod od Jelene Karleuše.

Top Komentari

nox
Popeli ste mi se obojca nä kurac i ti sto o njemu pises a i on
3 0
AmaRam4
Jebo vam Ogy staru i vas. zohare
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi