Policija istražuje Dybalinog brata

Morat će u zatvor?

Policija istražuje Dybalinog brata


Rođeni brat fudbalera Juventusa Paula Dybale, Gustavo, našao se pod istragom policije u Argentini.

Gustavo, njegova djevojka i majka bili su primorani da ostanu u karanteni po povratku iz Torina i nakon što su bili u kontaktu sa "desetkom" Juventusa, ali tome nisu svi pristupili krajnje ozbiljno.

Tačnije, svjetski mediji su objavili kako je Dybalin brat tu mjeru prekršio poslije samo dva dana i tako u opasnost doveo sve one koji su bili u njegovoj blizini, a za ovakav vid prekršaja će snositi sankcije.

Prema politici Vlade Argentine, kazna za ovakav prekršaj iznosi od šest mjeseci do dvije godine zatvora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dodatno je to muka za Dybalu koji je prije nekoliko dana potvrdio da je treći fudbaler Juventusa koji je pozitivan na koronavirus, ali, srećom, osjeća se sada veoma dobro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi