Policija objavila dosad neviđeni snimak: Tek sad se vidi koliko je Kolašinac bio hrabar

Branio i sebe i Ozila od lopova

Policija objavila dosad neviđeni snimak: Tek sad se vidi koliko je Kolašinac bio hrabar

E. Škorić

Sead Kolašinac je oduševio svijet zbog svoje hrabrosti krajem jula kada je branio sebe i Mesuta Ozila od pljačkaša.

Engleska policija je objavila novi, do sada neviđeni snimak napada na dvojac Arsenala u incidentu koji se dogodio 25. jula u Londonu.

Tada su se maskirani razbojnici zaustaviti s mopedom u blizini automobila u kojem je bio Ozil, a ispred kojeg je stajao Kolašinac. Možda razbojnici nisu očekivali da je Kolašinac toliko odvažen i da će goloruk krenuti na njih iako je jedan u ruci držao oštri predmet.

Inače, napadači su željeli ukrasti ručne satove vrijedne 200.000 funti, a na kraju je jedan od njih po imenu Ashley Smith osuđen na 10 godina zatvora, dok će uskoro biti suđenje i drugom lopovu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

Top Komentari

Velezovac231
10 godina za napad kod ubijes i dobijes mjesec dva zatvora.. strasno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi