Poljaci ne vjeruju vlastitoj reprezentaciji!

Anketa uoči utakmice

Poljaci ne vjeruju vlastitoj reprezentaciji!

Admin Čaušević

Od 20:45 na stadionu Bilino polje u sklopu 2. kola Lige nacija na Bilinom polju snage će odmjeriti Bosna i Hercegovina i Poljska. 

Dvije reprezentacije u ovaj susret ulaze s različitim raspoloženjem. Zmajevi su remizirali protiv Italije u gostima, dok su Poljaci protiv Nizozemske pali bez ispaljenog metka.

Uoči utakmice FS Poljske je na zvaničnom Twitter profilu postavio anketu s pitanje ko će pobijediti u večerašnjem duelu.

Do trenutka pisanja teksta zabilježeno je preko 2.000 glasova, a čini se da Poljaci i ne vjeruje svojoj selekciji pred večerašnji duel jer je čak 60 % glasača izabralo pobjedu Bosne i Hercegovine.

Da će biti neriješeno smatra nešto više od 16.5 glasalo da će biti neriješeno, a oko 21 % onih koji su glasali smatraju da će pobijediti Poljska.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Inače, za večerašnju utakmicu najbolje kvote nudi kladionica Mozzart. Svoju opkladu možete ostaviti ovdje.

Top Komentari

nije.suplja
Nasaraja glasala hahaha
2 0
DelPiero
Podnaslov vrh, igrat ce Bosna protiv Hercegovine.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi