Poljaci odradili testove na koronavirus pred polazak u BiH, pa ubrzo saznali rezultate

U ponedjeljak igraju u Zenici

Poljaci odradili testove na koronavirus pred polazak u BiH, pa ubrzo saznali rezultate

Edmir Škorić

Predstavnici poljske nogometne reprezentacije testirani su u Amsterdamu prije nego će krenuti za BiH.

Poljaci su u gostima kod Nizozemske u petak navečer izgubili 1:0, ali prema protokolu UEFA-e, odmah su po završetku utakmice i pred novo putovanje obavili testiranja na koronavirus.

Rezultati su ustanovili da među njima nema zaraženih i da mirno mogu svi putovati prema Sarajevu, a u ponedjeljak u Zenici igraju meč 2. kola Lige nacija.

Svi igrači bili su negativni i pred meč sa Nizozemskom, u kojem je ova selekcija poražena, ali i u kojem je u potpunosti zakazala, pa u Zenici želi da se iskupi dobrom igrom i nada se pobjedi.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi