U kakvom stanju je naredni protivnik Zmajeva? "Sramota je pojaviti se tako, zabole oči od gledanja"

Poljaci se nisu proslavili protiv Nizozemske

U kakvom stanju je naredni protivnik Zmajeva? "Sramota je pojaviti se tako, zabole oči od gledanja"

Admin Čaušević

Narednu utakmicu Lige nacija Bosna i Hercegovina igra u ponedjeljak, protivnik će biti selekcija Poljske koja se nije proslavila u Amsterdamu.

Nizozemska je ostvarila minimalan trijumf, međutim ono što može brinuti Poljake je užasno izdanje njihove selekcije bez obzira na neigranje Roberta Lewandowskog.

Izabranici Jerzyja Brzęczeka su tokom cijeog meča bili u inferiornom položaju, a na kraju su uspjeli upititi samo jedan šut u okvir gola, zato ne čudi zašto su se našli na udaru medija.

"Sramota je pojaviti se u Evropi s takvom igrom. To je zastarjeli fudbal, bez ikavke ideje. Zabole oči od gledanja", naslov je teksta objavljenom na portalu Meczyki.

Inače, većina poljskih medija najavljuje određene izmjene u ekipi za meču sa Bosnom i Hercegovinom. Potvrdio je to Marek Kozminski, potpredsjednik FS Poljske.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Selektor će sigurno napraviti neke izmjene. Znam da će u Zenici biti najmanje dva nova imena u sastavu", rekao je Kozminski.

Očekuje se da na Bilinom polju igraju neki od igrača koji su po prvi put dobili pozive, a to su Michał Karbownik, Sebastian Walukiewicz i Paweł Bochniewicz.

Top Komentari

spectron
Dobro očuvan,malo prešao hehe :) Naprijed Bosno ljubavi moja ! Pa ako Bog da da ih pobjedimo !
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi