Poljska na Bosnu i Hercegovinu bez Roberta Lewandowskog!

Zanimljiv spisak selektora Poljske reprezentacije

Poljska na Bosnu i Hercegovinu bez Roberta Lewandowskog!

Esmer Oštraković

Selektor Poljske reprezentacije, Adam Navalka, objavio je spisak igrača na koje računa u utakmicama Lige nacija protiv Nizozemske i Bosne i Hercegovine.

Ono što je svima prvo zapalo za oko jeste to da na spisku nema kapitena reprezentacije i glavne zvijezde, Roberta Lewandowskog.

Razlog nije poznat, a umjesto njega šansu u napadu bi trebao dobiti Milik ili Piatek.

Spisak reprezentacije Poljske:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Dragowski, Skorupski, Fabianski, Szczesny, Bednarek, Karbownik, Bereszynski, Kedziora, Bochniewicz, Rybus, Glik, Walukiewicz, Jedrzejczyk, Frankowski, Krychowiak, Goralski, Linetty, Grosicki, Moder, Jozwiak, Szymanski, Kadzior, Zielinski, Klich, Buksa, Piatek, Milik

Top Komentari

Bhf111
Jaci smoooooo idemoo
4 0
Maatija
Pa nema buraz ja ne znam šta hoce, ubicemo ih hahah
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi