Poljski mediji: Štilić je danas neprepozntljiv

Bh. fudbaler nije u formi

Poljski mediji: Štilić je danas neprepozntljiv

Bivši bh. reprezentativac Semir Štilić sredinom januara se vratio u Wislu iz Krakowa nakon epizode u APOEL-u. 

Štilić je u Wisli i dalje ljubimac navijača, međutim partije koje sada pruža pokazuju da nije ni blizu prepoznatljive forme s kojom je nekada "žario i palio" Poljskom. Priliku za igru dobija isključivo na kapaljku, a trenera Kika Ramireza nije oduševio ni u posljednjoj utakmici protiv Legije.

"Priliku za igru dobio je u finišu kada je Wisla napadala, ali nije se snašao. Usporio je tempo gostiju, nije uspio ni da zadrži loptu, kao niti da upotrijebi svoje najubojitije oružje - šut. Samo jednom je izveo korner koji je bio promašaj", navodi se u tekstu objavljenom na portalu przegladsportowy.pl.

Podsjetimo, Štilić je prethodno za Wislu nastupao od januara 2014. do jula 2015. godine i u tom periodu je za tim iz Krakowa postigao 16 pogodaka uz 17 asistencija. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Prije nego što se vratio u Wislu nakon epizode u APOEL-u još je imao priliku igrati za Karpaty Lviv, Gaziantepspor, Lech i Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije