Štilić dobio novu ponudu

Garant za kvalitet u Poljskoj

Štilić dobio novu ponudu

Bivši bh. reprezentativac Semir Štilić mogao bi se vratiti u Poljsku. 

Štilić je slobodan igrač od septembra kada se zvanično razišao sa kiparskim APOEL-om, a sve je izvjesnije da će se tokom zime vratiti u Poljsku. 

Igrajući za Lech i Wislu u prošlosti Štilić je ostavio dubok trag i u Poljskoj je mnogo cijenjen, pa stoga ne čudi što ga sve veći broj klubova iz Ekstraklase namjerava dovesti. Posljednji u nizu je Pogon Szczecin s čijim čelnicima je prije nekoliko dana održao sastanak.

Kako navode poljski mediji, predstavnici Pogona su Štiliću predstavili ponudu i naš fudbaler bi u narednim danima trebao donijeti odluku. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Vrijedi podsjetiti da je na Štilića 'bacila oko' i Wisla iz Krakowa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi