Poljski mediji upozoravaju na Bajevićeve riječi

Nakon remija s Italijom

Poljski mediji upozoravaju na Bajevićeve riječi

Admin Čaušević

Bosna i Hercegovina je Ligu nacija započela odličnim izdanjem na gostovanju kod Italije, a isto se ne može reći i za Poljsku, narednog protivnika Zmajeva.

Dok su bh. reprezentativci protiv Italije izgledali borbeno, agresivno, disciplinovano i odlučno da ne izgube, Poljaci su protiv Nizozemske bili potpuna suprotnost.

Eventualnom pobjedom nad Poljskom Bosna i Hercegovina bi napravila značajan iskorak na ostanak u Ligi A Lige nacija zbog toga i ne čudi zašto poljski mediji upozoravaju na izjavu Dušana Bajevića.

Bajević je jučer kazao da je meč s Poljcima najvažniji jer je to prilika da se napravi korak naprijed te da ekipa nema izbora nego da ide na pobjedu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Nama je ta utakmica najvažnija i u njoj možemo napraviti još jedan iskorak. Moramo sagledati kakva je situacija jer imamo dosta umornih igrača. Idemo na pobjedu, a sad na koji način ćemo to pokušati uraditi, to ćemo još vidjeti", kazao je selektor nakon dolaska u Sarajevo.

Upravo tu Bajevićevu izjavu prenijeli su poljski mediji kao jasno upozorenje i motivacju svojoj reprezentaciji da se sutra na Bilnom moraju probuditi i odigrati puno bolje nego protiv Nizozemske.

Top Komentari

Adnanos
Poljska izgubila 1-0 protiv Nizozemske koja je bolja od Italije.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti