Ponuda Barcelone odbijena

Kinezi ne daju Paulinha

Ponuda Barcelone odbijena

E. Ganibegović

U posljednje vrijeme se mnogo govorilo o prelasku Paulinha, bivšeg igrača Tottenhama koji trenutno igra za kineski Guanghzou Evergrande, u Barcelonu. 

Novi Barcelonin šef Ernesto Valverde želi da dovede Paulinha u redove svoje ekipe, međutim kineski klub ne razmišlja o njegovoj prodaji. 

Barcelona je zvanično poslala ponudu tešku 17.5 miliona funti koja je momentalno odbijena od strane kineskog prvoligaša Guanghzou Evergrandea. 

"Paulinho je u januaru 2017 godine potpisao novi ugovor i bitan je dio ekipe koja ima velike planove", kažu iz Guanghzou Evengarde.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon što je bio veliko razočarenje za Tottenham gdje je u 67 utakmica mrežu zatresao 10 puta, pronašao je sebe u Kini i postao jedan od najboljih igrača lige. Za reprezentaciju Brazila nastupa redovno već godinama i zabilježio je 41 nastup i zabio 9 pogodaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi