Ponuda na stolu Juventusa: Igrač i 30 miliona eura za Pjanića
Veliki interes za uslugama bh. fudbalera (Foto: EPA)

Novi klub u trci za potpis bh. veznjaka

Ponuda na stolu Juventusa: Igrač i 30 miliona eura za Pjanića

M. Šljivak

Veznjak Juventusa Miralem Pjanić ovog ljeta je na meti mnogobrojnih evropskih klubova.

Iako je ugovorom vezan za torinski tim, Bianconeri su ga spremni prodati za 80 miliona eura, a kao glavni kandidat za njegovo dovođenje spominje se Manchester City.

Navodno je čak i menadžer Građana Pep Guardiola obavio razgovore sa Pjanićem, a italijanski mediji danas donose informaciju kako je u Torino stigla još jedna ponuda za bh. fudbalera.

Premium Sport tvrdi da je PSG uputio ponudu Staroj dami. Nude Adriena Rabiota i 30 miliona eura za Pjanića i sada čekaju odluku tima iz Torina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juve je zainteresovan za Rabiota. Ipak, njemu ističe ugovor narednog ljeta i sigurno da će u ovoj razmjeni tražiti više novca.

Pjanić je već dvije godine član Juventusa, ali kako stvari stoje do kraja prelaznog roka bi mogao da promijeni klub.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

foco
gdje t te informacije vadis.to samo ti znas lupetati.nisi ti kriv nego mi sto citamo
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije