Popravlja se zdravstveni bilten Belgijanaca
Foto: EPA

Fellaini spreman za Grbavicu?

Popravlja se zdravstveni bilten Belgijanaca

Belgija će subotu gostovati na Grbavici gdje će, od 18:00 sati, odigrati meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Bosne i Hercegovine. 

Reprezentacija Belgije će sutra doputovati u glavni grad naše države, ali je ekipa koju će Roberto Martinez poslati na "megdan" Zmajevima još uvijek nepoznanica.

Naime, Belgijanci su već izborili plasman na Mundijal, pa nije poznato da li će Martinez odmarati neke od najvećih zvijezda, dok neke od uzdanica Crvenih đavola muče lakše povrede.

Unitedovi Marouane Fellaini i Romelu Lukaku su propustili prve treninge reprezentacije zbog lakših povreda. Romelu Lukaku je i dalje pod znakom pitanja zbog povrede skočnog zgloba, iako je korpuletni napadač sinoć odradio lakši trening, ali se čini da će Marouane Fellaini biti spreman za Grbavicu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Veznjak Manchester Uniteda je propustio nekoliko treninga reprezentacije Belgije, zbog problema s Ahilovom tetivom, ali belgijski novinar Kristof Terreur izvještava da je Fellaini danas odradio čitav trening, te da se čini da nije imao nikakvih poteškoća.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi